Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 14 Haziran 2015

BEDAŞ Genel Müdürü; 2 – 3 Ay İçinde Elektrik Sorunu Çözülecek

Arnavutköy Sanayici ve İşadamları Derneği’nde BEDAŞ Genel Müdürü bölgede sık sık yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili bilgi verdi ve iş adamlarının sorularını cevapladı.

 

Arnavutköy’de Ocak ayından buyana sık sık elektrik kesintileri devam ederken bu kesintilerden bölgede bulunan fabrikalarda büyük zarar gördü. BEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu Arnavutköy İşadamları Derneği’nde işadamlarının ve vatandaşların sorunlarını dinledi. İş adamları elektriklerin sık sık kesildiğini ve iş yerlerini zarara uğrattığını vurgulayarak sorunun çözülmesini ifade ettiler. Uzun elektrik kesintilerinin yaşandığını belirten iş adamları makinelerinde bozulduğunu dile getirdiler.

 

“Elektrik kesintileri ile ilgili sorunları genel müdürümüze arz ettik”

Arnavutköy Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Mustafa Şahin bir konuşma yaparak, “Arnavutköy’de yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili sorunları genel müdürümüze arz ettik. Genel müdürümüzde bu sorunların çözüleceğini söyledi. Bizde bekliyoruz. İnşallah en kısa zamanda çözülür” diye konuştu.

 

“2 – 3 ay gibi bir zamanda çözeceğimizi düşünüyorum”

Sorunları dinleyen BEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu 2 – 3 ay içinde sorunun çözüleceğini belirterek, “Sizleri çok iyi anlıyorum. Yüzlerce belki binlerce kişiye iş veriyorsunuz. Elektrik sanayinin olmazsa olmazı. Üretim esnasında yeri gelir ürettiğiniz mal zarar görür, yeri gelir defolu çıkar. Devlete de sözümüz var vatandaşa da sözümüz var. Sonuçta bende tüccarım elektrik satıyorum. Doğru dürüst elektriği vermek zorundayım ama size de düşen bir şey var. Birinizin arızasından dolayı başkası zarar görmesin. Biz kendimize çeki düzen vereceğiz ama sizlerden de aynı şeyi bekliyorum. Hepinizin mühendisi vardır. Fabrikalarınızın elektrik sistemlerini düzenli olarak bakımını yaptırın. Özelleşmeden önce yılda 70 milyonluk yatırım yapılıyordu. Biz şimdi 350 milyonluk yatırım yapıyoruz. Sorunlar büyük. İstanbul’da her şey büyük. Bizimde devlete bir taaddüdümüz var yatırımlar yapılacak diye. Ama arıza olursa bizim kaybımız çok olur, zarar ederiz. Burada bazı sorunlar olduğunu biliyorum ama bunların çözümü için sizden zaman istiyorum. 2 – 3 ay gibi bir zamanda çözeceğimizi düşünüyorum” dedi.

 

Muhtarlık adına abonelik alınabilir

Meydan İstanbul Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zafer Kara’nın Arnavutköy’ki muhtarların elektrik ile ilgili sorunları olduğunu ve bazı muhtarlıkların elektriklerinin kesildiğini belirterek “Muhtarlık adına abone açılabilir mi?” sorusu üzerine BEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu bunun mümkün olabileceğini ve muhtarlık olarak abonelik açılabileceğini belirtti.

 

“Kaçak elektrik ile ilgili mücadelemiz devam edecek”

Genel Müdür Mehmet İslamoğlu kaçak elektrik ile ilgili ise, “Kimse hakkını başkasına yedirmez. Kaçak olduğu zaman başkası da zarar görüyor. Birisi tastan fazla su içerse başkasına kalmıyor. Çünkü yapılanma ona göre yapılmış. Bu yüzden kaçak elektrik ile ilgili mücadelemiz devam edecek” dedi.

 

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba