Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 25 Aralık 2013

Abdullah Demirhan Tayakadın’da Gündeme İlişkin Açıklamalarda Bulundu

Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı iş adamı ve avukat Abdullah Demirhan Tayakadın köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyareti sırasında önemli açıklamalarda bulunan başkan aday adayı Demirhan, “Bu seçim Kurtuluş Savaşı kadar önemlidir” dedi.

Tayakadın’da kahvehane toplantısı yapan Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı avukat ve iş adamı Abdullah Demirhan vatandaşlara hitaben bir konuşma yaparak, son günlerdeki olayları değerlendirdi.

Demirhan açıklamasında, “Önümüzdeki yerel seçimler çok büyük önem arzetmektedir. Yerel seçimler sonrası yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin de ön çalışması olarak da değerlendirebiliriz. Türkiye’de özellikle son dönemde Anadolu insanının iktidara gelmesini engelleyemeye çalışan güçler var. Bu güçlerin yurt dışı bağlantıları olduğunu bilmekteyiz. Bu güçler Türkiye’nin gerçek sahibi olan insanların iktidarda kalmasını engellemeye çalışmaktadırlar. Maalesef Türkiye zerinde büyük bir oyun, büyük bir tuzak ve büyük bir komplo vardır. Halkın iradesinin tecelli etmesine engellemeye çalıştıkları gün gibi ortadadır. Sayın başbakanımız ve Ak Parti iktidarı özellikle son dönemde uluslar arası anlamda asil bir duruş sergilemişlerdir. Bu yerel seçimleri Kurtuluş Savaşı kadar önemlidir. Dış güçler ülkemizi eskisi gibi baskı altına almaya çalışmaktadırlar. bizler bu yerel seçimler tıpkı Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde hep bir ağızdan sayın başbakanımızın yanında olmalıyız. Bu seçimlerde ne kadar çok oy alırsak dünyaya karşı ve bize bu kirli oyunları oynayanlara karşı büyük bir zafer kazanmış olacağız. Hiç bir zaman menfaatlerine göre değil, her zaman ezilen insanlardan, mazlumlardan, demokrasiden ve insan haklarından yana olmuşlardır. Bakınız Mısır’da tüm dünya var olan halk iradesini demokrasisini alaşağı ederken, sayın başbakanımız ve Türkiye her zaman Mısır halkından yana, mazlumdan yana ve demokrasiden yana olmuştur. Suriye meselesine bakıldığında ise tüm dünya ‘Bırakın ölsünler bize ne, nasılsa petrol kaynakları yok’ derken sayın başbakanımız oradaki zulmün sona ermesi için elinden geleni yapmıştır.  Zaten Ortadoğu’da ki olaylarla ilgili aziz milletimizin vicdani duruşu bellidir. Biz bu oynanan kirli oyunlara karşı safımızı belli etme adına ve makam için değil hizmet için aday adayı olduk. ” diye konuştu.

Arnavutköy ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Demirhan,”Arnavutköy dinamik dinamik bir bölgedir. Sayın başbakanımızın gerçekleştirmek istediği projelerle ilçemiz çok önemli bir konuma sahip olmuştur. Önümüde ki süreçte Arnavutköy’e hem siyasi hem ekonomik anlamda hizmet etmek istiyorum. Burada mevcut bir potansiyel var. Biz de projelerimizle yatırımlarla bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Şunu da bilmenizi isterim ki Arnavutköy’de yapacağımız her türlü çalışmadan önce sizlerin fikirlerine başvuracağız. Her zaman halkımızla birlikte hareket edeceğiz” diyerek halkın yönetimde söz sahibi olacağını belirtti.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba