Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 7 Temmuz 2015

Ağar Halı Yıkama Arnavutköylülerin Hizmetinde

İstanbul’da havanın geç ısınması sebebi ile halı yıkama sektörü sezonu geç açıldı.

 

Arnavutköy’de 2000 m2 kapalı alanda hizmet veren ve son sistem otomatik halı yıkama makineleri ile halı yıkama, koltuk yıkama ve yorgan yıkama hizmeti veren Ağar Halı Yıkama sahibi Ahmet Turan Ağar ile yaptığımız röportajda Ağar, tüketiciyi ucuz halı yıkama firmalarına karşı uyardı.

 

“Otomatik halı yıkama, halı kurutma, halı paketleme makineleri ile hizmet verilmektedir”

Ağar Halı Yıkama sahibi Ahmet Turan Ağar, “Günümüzde profesyonel anlamda otomatik halı yıkama makinesi kullanan, kapalı alanda elektrik enerjisi ile sıcak havayla halıyı kurutan ve antibakteriyel halı şampuanı kullanan firmalar m2 fiyatını 5.00 TL’nin altında yıkamaları mümkün değildir. Firmamızda Arnavutköy halı yıkama hizmeti dünyanın en gelişmiş otomatik halı yıkama makineleri, halı kurutma makineleri, halı paketleme makineleri ile verilmektedir. Bunun yanı sıra kullandığımız temizlik ürünleri ise çevre dostu antibakteriyel halı şampuanı halılarda parlaklık, yumuşaklık ve mükemmel ötesi temizliği kanıtlanmış lazerpromax halı şampuanı leke sökücü ve halı parfümüdür” dedi.

 

“Vatandaşlar çocuklarının ve kendi sağlıklarını riske atmamalıdır”

Ağar halı yıkamanın sağlık açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Gün boyu çocuklarımızın üzerinde dolaştığı, bire bir temas ettiği halıların yıkanması başlı başına uzmanlık ve tecrübe gerektirmektedir. İnsanlarımız; halılarını yıkatacakları zaman bu işin akaryakıt, deterjan, su, elektrik, makine ve eleman giderleri olduğunu göz önünde bulundurmalı ve komik derecede ucuz fiyata halı yıkadığını söyleyen firmalara, vatandaşlar çocuklarının ve kendi sağlıklarını riske atmamak için kesinlikle itibar etmemeleri gerekmektedir. Halı yıkama yılda bir veya iki defa yaptırılan bir iştir ve böylesine önemli bir konuda fiyata değil, kaliteye önem verilmelidir” diye konuştu

 

Adres: Atatürk Mah. Gelibolu Cad. No: 144 Arnavutköy/İstanbul

Tel: 0212 685 23 23 – 0212 685 23 24
Web: www.agarhaliyikama.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba