Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 20 Kasım 2013

Ali Bakaner Hadımköy Esnafını Ziyaret Etti

Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı Sanayici, iş adamı Ali Bakaner Hadımköy’de bulunan esnafları ziyaret ederek esnafların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Hadımköy esnaf ziyaretinin ardından Ömerli ve Yeşilbayır Mahallelerini de ziyaret eden Bakaner, mahalle muhtarlarlıyla görüşerek fikir alışverişinde bulundu.

Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı Ali Bakaner Hadımköy esnafıyla bir araya gelerek esnaflarla bir süre sohbet etti. Bakaner ziyaretleri sırasında esnaflara çiçek de verdi.

Yüzlerce iş yerine girerek çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi veren Bakaner, “Uzun süredir Hadımköy sanayisinde iş yerim var. Bu yüzden Hadımköy halkıyla iç içeyiz ve bir çoğu ile tanışıyoruz. Çıktığımız bu yarışta halkımızında teveccühü çok önemlidir. Arnavutköy bir çok bakımdan çok şanslıdır. Gerek hükümet projeleri, doğası, denizi, ormanı bir çok bakımdan bir çok ilçeden daha şanslıdır. Ancak bu şans iyi değerlendirilirse Arnavutköy tüm mahalle ve köyleriyle birlikte en yaşanılabilinir ilçelerden birisi olacaktır. Bu bölgede çalıştığım için esnafımızın bir çok sıkıntılarına ve sorunlarına vakıfım. Yine esnaf ziyaretlerimizde not aldığımız konular var. Eğer aday gösterilirsem ve seçilirsem bu konuda çalışarak esnaflarımızın sorunlarını gidermeye gayret göstereceğim. Aday olarak gösterilmezsem hangi arkadaşımız seçilirse seçilsin bu sorunları ileterek çözümü noktasında önerilerde bulunacağız” diye konuştu.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba