Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 25 Ekim 2013

Ali Bestami Yargıcı Belediye Meclis Üyeliği Aday Adayı

Tempo İstanbul Yatırım İş Geliştirme San ve Tic. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bestami Yargıcı Ak Parti’den Arnavutköy Belediyesi Meclis Üyeliği için resmi başvuruda bulundu.

Ak Parti İlçe Başkanlığına resmi başvuruyu yapan Ali Bestami Yargıcı, “İstanbul’un en güzel ilçelerinden biri olan Arnavutköy’ün hak ettiği yere gelmesi, tüm Türkiye’de tanıtılması ve önümüzdeki dönemde en modern ,ekonomik refah seviyesinin yüksek, eğitim imkanlarının kaliteli, sosyal hayatın gıpta ile bakıldığı, üretim ve istihdam parametrelerinin örnek alındığı ve yaşam kalitesinin yükseldiği bir ilçe haline gelmesi en büyük temennimizdir. Bu bağlamda partimiz Ak Parti’nin bizlere görev vermesi ve halkımızın desteği ve teveccühü ile Arnavutköy’e hizmet noktasında Belediye Meclis Üyesi görevine talibim. Hayırlara vesile olmasını dilerim” ifadelerini kulandı.

Özgeçmişi
Siirt doğumlu olan Ali Bestami Yargıcı İnönü Üniversitesi İ.İ.B.F. İşletme mezunudur. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde resmi inşaat ve taahhüt işleriyle iştigal eden Yargıcı, 1998 yılında İstanbul’a gelerek 2000 yılının sonuna kadar 3 yıl Yaşar holdinge bağlı DYO boya fabrikaları A.Ş.’de Marmara bölge yöneticisi olarak çalıştı.
2013 yılında kurmuş olduğu Tempo İstanbul Yatırım İş Geliştirme San ve Tic. Şti ile özellikle Ortadoğu’dan gelen müşterilere ve yerli müşterilere yatırım danışmanlığı hizmeti vermektedir. Yine Arnavutköy ilçesinde iletişim sektöründe faaliyet göstermekte olup Arnavutköy Vodafone bayiliğini sürdürmektedir. İyi derecede Arapça ve Orta derecede İngilizce bilen Ali Bestami Yargıcı, evli 2 çocuk babası.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba