Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 4 Aralık 2018

Ali Umutoğlu MHP’den Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

Arnavutköy’ün tanınan simalarından İş Adamı Ali Umutoğlu 2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.
Asıl mesleği öğretmenlik olan Ali Umutoğlu, 3 yıl öğretmenlik görevini yaptıktan sonra baba mesleği olan inşaat sektöründe iş hayatını sürdürmeye başladı. Çanakkale-Gelibolu, Esenyurt ve Arnavutköy’de projeler yapan Umutoğlu Gıda İnşaat Limited Şirketi Müdürü Ali Umutoğlu, 2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.

Derneklerden Umutoğlu’na Büyük Destek
Başvurusunu Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Uluç’a beraberinde Kars Arpaçay Tomarlılar Derneği Başkanı İsmet Dadaş, Boğazköy Hz. Fatımatuz Zehra Derneği Başkanı Fettah Kıran, Haraççı 14 Masum İlim Yayma Derneği Başkanı Lütfü Güngören, Ardahan Çıldır Aşık Şenlik Derneği Başkanı Halil Sayak, ailesi ve destekleyen bir çok vatandaşla birlikte yaptı.

Ali Umutoğlu Kimdir?
Ali Umutoğlu 1986’da Kars ‘ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul Bakırköy’de tamamladı. Konya Selçuk üniversitesi Fen Fakültesi Fizik bölümünü bitirdi. 3 yıl Öğretmenlik yaptıktan sonra İngiltere Londra Coventry Univerty MBA Yüksek Lisansını tamamladı. Vatani görevini layıkıyla Hatay Hassa’da tamamladı. Çesitli Şirketlerde Yöneticilik yaptıktan sonra aile şirketi olan Umutoğlu Gıda İnşaat Ltd. Şti’nin Genel Müdürlüğünü devam ettiriyor. Arnavutköy Galatasaray İşadamları Derneği Kurucu üyesi, Ehlibeyt Dernekler Federasyonu üyeliği ve Kafkas Eli Derneği Yönetim kurulu üyeliğini devam ettiriyor. Yabancı dil olarak İngilizce biliyor. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba