Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 30 Eylül 2017

Altınlarını Değiştirdiği Çaydanlığın İçinde Unuttu

Arnavutköy’de bulunan Aslı Çelik Mutfak Eşyaları’ndan aldığı çaydanlığı değiştiren bir vatandaş, çaydanlığın içinde sakladığı altınlarını unuttu.

Altınlarıve 20 bin Euro’yu çaydanlığın içinde unutan vatandaş, altınları ve parayı bulamayınca çaydanlığın içinde unuttuğunu hatırlayarak yeniden Aslı Çelik Mutfak Eşyaları’na giderek çaydanlığın satılıp satılmadığını sordu. Çaydanlığın satılmadığını söyleyen iş yeri sahibi altınları ve parayı teslim etti.

Altınlar ve 20 bin Euro teslim edildi
Aslı Çelik Mutfak Eşyaları sahibi Mustafa Sarı olayı anlatarak, “Müşterimiz daha önce bizden alışveriş yapmıştı. Aldığı çaydanlığı değiştirmek için dükkanımıza getirdi ve başka bir çaydanlık ile değiştirdi. Bizde çaydanlığı rafa koyduk. Yaklaşık 15 gün boyunca çaydanlık rafta durdu. Daha sonra müşterimiz Fransa’ya gitmiş ve altınları aramış bulamamış. Çaydanlığın içinde unuttuğunu hatırlamış ve yeniden dükkanımıza gelerek çaydanlığın satılıp satılmadığını sordu. Bizde satılmadığını söyledik. Çaydanlığın içinde bulunan yaklaşık 2 kilo altın ve 20 bin Euro’yu müşterimize teslim ettik” dedi.
Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba