Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 18 Haziran 2019

ARGEM Yaz Kursu İçin Hazır

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenecek yaz kursları ile öğrenciler, hem dini bilgiler eğitimi alacak, hem de oyunlarla eğlenecekler. Aynı zamanda gezilerle yeni yerleri keşfetmenin mutluluğunu yaşayacak olan öğrenciler, yaz tatillerini dolu dolu geçirecekler.

Arnavutköy Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Dini Eğitimler Kursu bu senede öğrencilerden yoğun talep gördü. Arnavutköy Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (ARGEM), yaz döneminde çocuklara Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgiler eğitimi verecek. Yaklaşık 800 öğrenci, ilçede bulunan 5 eğitim merkezinde öğrenim görerek, yaz tatillerinde hem öğrenecek hem de eğlenecekler. Aynı zamanda Mangala, Jenga ve Scrabble oyunları gibi sosyal etkinliklerinde yapıldığı kurslarda öğrenciler, yaz tatillerini dolu dolu geçirecekler. ARGEM şubelerinde görülecek eğitimler, 17 Haziran tarihinde başlayıp 26 Temmuz’da bitecek. Ayrıca eğitim programı sonunda sınav yapılacak ve sınav sonrası her sınıftan dereceye giren ilk 3 öğrenciye hediye verilecek.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba