Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 6 Mart 2012

Haraççı ARMAKOMŞUDER’den Aksoy’a Ziyaret

Arnavutköy’de Komşuluk Kültürünü Yaşatma ve Geliştirme Derneğine bağlı olarak mahallelerde kurulan KOMŞUDER şube yönetimleri Arnavutköy Kaymakamı Hürrem Aksoy’u makamında ziyaret etti.
Atatürk Mahallesi ve Haraççı Mahallesinde kurulan KOMŞUDER şube yönetim kurulu üyeleri ziyaret esnasında “2012 Komşu Yılı” münasebetiyle mahallerinde yapacakları faaliyet ve etkinlikler hakkında Kaymakam Aksoy’a bilgi verdiler. KOMŞUDER Şube yönetimine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür eden Kaymakam Aksoy, “Çalışmalarımız çok iyi bir şekilde ilerliyor. Mahallelerimizde yaygınlaşmaya başlayan şubelerimiz komşuluk kültürünü yaşatmaya ve yeniden bu duyguyu mahalle sakinlerine yaşatmaya çalışıyorlar. Çalışmalarımız gün geçtikçe daha güzel ve daha başarılı oluyor. Başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

Haber: Arif Sapmaz

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba