Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 22 Nisan 2012

Arnavutköy AGD Kutlu Doğum Programı Düzenledi

Anadolu gençlik Arnavutköy şubesi,her yıl olduğu gibi bu yılda kutlu doğum haftası olması hasebiyle hz.peygamber Muhammed Mustafa (s.a.v.) doğumunu çakır konferans salonunda çoşkulu bir şekilde kutladı.
Programa AGD il başkan yardımcısı Ali Uğur, AGD Arnavutköy ilçe Başkanı Erdal Yılmaz, Saadet partisi ilçe başkanı Yusuf DAL, Saadet partisi ilçe gençlik kolları başkanı Fatih Kılıçoğlu ve ekibi, Arnavutköy merkez caami imamı Salih Baş, Sinoplular derneği başkanı Fetih Özarıcı, Mgv eski kurucularından iş adamı Hasan Hüseyin Talas, Ramazan Erdoğan, Zafer Akşit ve AGD’ye üye bir çok vatandaş katıldı.
Program ;İstiklal marşımız okunarak başlatıldı.Yüce kitabımız Kuranı kerim okunduktan sonra agd ilçe başkanı sayın Erdal YILMAZ açılış ve selamlama konuşmalarını yapmak üzere kürsüye çıktı. Program Agd Arnavutköy ortaöğretim komisyonu tarafından yetiştirilen ‘’GRUP AGD’’nin okuduğu ilahiler ve ezgilerle devam etti.GRUP AGD’den sonra kürsüye genç yaşına rağmen okuduğu milli manevi içerikli şiirleyle gönüllerde taht kuran liseli’’Muhammed Emin AYDINALP’’’çıktı ve okuduğu ‘’kırk yaşındasın’’şiiriyle konuklar adeta mest oldu. Liseli Muhammed’in ardından,Agd Arnavutköy orta öğretim komisyonun liseli gençlere yönelik düzenlemiş olduğu ‘’KIRK HADİS’’ yarışmasına katılan gençlere hediyeleri verildi. Verilen hediyelerden sonra programın hatibi ve MİLLİ GAZETE yazarı ‘’Muhammed OMAY kürsüye çıktı ve ‘’MUHAMMED’İ SEVDA’’yı gönüllere nakş etmek adına sunumlarını gerçekleştirdi. Program,Agd Arnavutköy Tanıtım komisyonu tarafından hazırlanan sinevizyon gösterilerinin ardından Merkez camii imam hatibi Salih BAŞ beyefendilerin yaptırdığı dua ile son buldu.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba