Ana Sayfa ARNAVUTKÖY 17 Mart 2013

Arnavutköy Avcılar Derneği Başkanı Olcay Karabağ’ın Çanakkale Zaferi Mesajı

Arnavutköy Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Derneği Başkanı Olcay Karabağ 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Arnavutköy Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Derneği Başkanı Olcay Karabağ, Türk Milleti olarak, bağımsız yaşamak ve özgür kalmak, yurt içinde ve dışında devlete hizmet etmek için canı pahasına görev yapan aziz şehitlerine büyük minnet duymaktayız. Türk Milleti, onurlu tutumu, kahramanlıkları ve başarılarıyla tarihin akışını değiştiren yüce bir millettir. Yaşam hakkını onuruyla elde eden milletimiz, tarihin her döneminde bölünmez bütünlüğünü ve vatan topraklarını koruma ve karşısına çıkarılan engelleri aşma kararlılığını göstermiş, bu uğurda Çanakkale’de canı pahasına binlerce şehit vermekten kaçınmamıştır ve bir tarih yazmıştır. Çanakkale Zaferinin 98. Yılını kutlarken aziz şehitlerimizi de rahmetle anıyorum dedi

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba