Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 30 Ağustos 2013

Arnavutköy Avcıları sezon açılışını yaptı

Arnavutköy Avcılar, Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Kulübü Derneği 2013- 2014 yılı av dönemi sezon açılışını Arnavutköy Hacımaşlı köyünde yaptı.

Av dönemi sezon açılışına dernek üyelerinin yanı sıra misafir avcılarda katıldı. Açılış Hacımaşlı mevkiinde sabah saatlerinde gündöndü tarlalarında üveyk ve bıldırcın avı ile başlayıp, öğle saatlerine kadar devam etti.
Ardından Hacımaşlı çamlık mevkiinde toplanan avcılar, avlanan kuşların güveç ve ızgara yaparak geç saatlere kadar keyifli anlar yaşadılar.

Tüm avcıların, kazasız, belasız bir av yılı geçirmelerini temenni ediyorum
Açılışta bir açıklama yapan Arnavutköy Avcılar, Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Kulübü Derneği Başkanı Olcay Karabağ, “2013-2014 Av Dönemi’nde avlanma; Marmara, Güney Doğu Anadolu, Doğu Karadeniz ve Batı Karadeniz bölgelerinde 17 Ağustos 2013 tarihinde bıldırcın, üveyik, alakarga, küçük karga, ekin kargası, kara leş kargası, leşkargası, saksağan, yaban domuzu ve çakal avı ile başladı. 2013-2014 Av Döneminde avına izin verilen diğer av hayvanlarının avlanma süreleri, avlanma bölgelerine göre olup bu süreler içinde çarşamba, cumartesi, pazar ve resmi tatil günlerinde avlanmak serbest bırakılmıştır. Ancak yaban domuzu, bıldırcın ve üveyik avı bu avlanma günlerine ek olarak salı günü de yapılabilecektir. 2013- 2014 yılı av sezonunda tüm avcılara kazasız belasız ve bol bereketli bir av yılı geçirmesini dilerim” dedi.

Karabağ, “Çevre Doğa ve yaban hayatı ile ilgili bölgemizde en çok haberleri yayınlayan Kent Havadis Gazetesine ve çalışanlarına teşekkürlerimi sunar bundan sonraki yayınlarında başarılarının devamını dilerim” dedi

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba