Ana Sayfa GENEL 13 Mart 2020

Arnavutköy Belediyesi’nden Koronavirüs Önlemleri

Arnavutköy Belediyesi koronavirüs önlemleri kapsamında başta cami, okul, park ve hizmet binaları gibi toplu kullanıma açık olan, vatandaşların sık kullandığı alanları dezenfekte etti.

Koronavirüsün ülkemize gelmesiyle birlikte ülke çapında alınan önlemler yoğunlaştırılmış bir şekilde devam ediyor. Bu önlemlerin başında ise tabii ki temizlik geliyor. Arnavutköy Belediyesi’de bu kapsamda ilk olarak toplu alanların temizliğinden başladı. Arnavutköy ilçe sınırları içerisinde olan 117 camii ve cem evi dezenfekte edilerek ibadete hazır hale getirildi. Milli Eğitim Bakanlığı’nın aldığı kararlar doğrultusunda ülke çapında okullar tatil edildi. Bununla birlikte okullar için dezenfekte işlemleri kapsamında tatil döneminde dezenfekte işlemleri devam edecek.

Sizde evinizde alacağınız önlemlerle sağlığınızı ve ailenizi virüsten koruyabilirsiniz. Bunun için eşyalarınızı iyi bir şekilde temizleyici malzemelerle düzenli olarak temizleyebilir ve ayrıca evinizi sık sık havalandırabilirsiniz. Ev dışında vakit geçirilen zamanlarda ise alkol bazlı dezenfektan kullanarak kendinizi koruyabilirsiniz.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Poyraz Tv Yayında

Poyraz Tv Yayında

Tasarım | Enba