Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 26 Haziran 2016

Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği’nden İftar

Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği iftar programı düzenledi. Dernek binasının önünde bulunan sokakta verilen iftara Beşiktaş taraftarı yoğun ilgi gösterdi.
İftar programına Beşiktaş Futbol Kulübü Taraftar ve Dernekler Sorumlusu Selçuk Kaynarkan, Merkez Mahallesi Muhtarı İrfan Yıldırım, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Fazıl Fidan, Ağrılılar Dernek Başkanı İsmail Aksu, işadamı Ruhi Tuncel ve birçok Beşiktaş taraftarı katıldı.
bjk
“Geleneksel hale getireceğiz”
İftar sonrası bir konuşma yapan Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Emrah Gürsu iftar programını bundan sonra her yıl yapacaklarını ve geleneksel hale getireceklerini dile getirerek, “Derneğimizin yeni olması nedeniyle bu yıl ilk kez düzenlediğimiz iftar davetini bundan sonra her yıl yapmayı planlıyoruz. Artık geleneksel hale getireceğiz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim, bizleri onurlandırdınız, gururlandırdınız. Bu programın düzenlenmesinde yönetim kurulumuz başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.
bjk iftar1
Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Emrah Gürsu’nun ardından bir konuşma yapan Beşiktaş Futbol Kulübü Taraftar ve Dernekler Sorumlusu Selçuk Kaynarkan ise, derneğin kısa zamanda etkin çalışmalar yaptığını belirterek, Arnavutköy’de taraftar ile bir araya geldiği için mutlu olduğunu dile getirdi.
bjk 2

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba