Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 14 Ağustos 2018

Arnavutköy Cumhuriyet Meydanı Yayalaşıyor

Arnavutköy’de bir ay önce başlayan tek yön trafik uygulamasının ardından hummalı bir meydan çalışması başladı. Arnavutköy Cumhuriyet Meydanı Yayalaştırma çalışması kısa bir zaman sonra hayata geçecek.

Arnavutköy’de alışmaya çalıştığımız tek yön trafik uygulamasının ardından Arnavutköy Cumhuriyet Meydanı Yayalaştırma Projesi’de hayata geçiyor.
Arnavutköy Belediyesi, toplam 5.700 m2’lik alana yapılacak olan Arnavutköy Cumhuriyet Meydanı yayalaştırma projesinin çalışmalarını hummalı bir şekilde ilerletiyor. 5.700 m2’lik alanın içerisinde dinlenme alanları, yürüyüş yolu, toplanma alanları, gezinti alanları olacak.
Arnavutköy’de büyük bir ihtiyaç olan dinlenme alanları ve yürüyüş yolu alanları, tamamıyla bittiğinde Arnavutköy’ün cehresini değiştirmiş olacak.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba