Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 25 Nisan 2019

Arnavutköy Fenerbahçeliler Derneğinde İsrafil Cingöz Dönemi

Arnavutköy Fenerbahçeliler Derneği’nde görev değişimi yaşandı. Derneğin kurucu başkanı Ferit Fidan, 3 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevini İsrafil Cingöz’e devretti.

Dernek merkezinde gerçekleşen toplantıda devir teslim töreni yapıldı. Başkanlık görevini devralan İsrafil Cingöz, kurulduğu günden bu yana dernek çalışmalarındaki katkılarından dolayı Kurucu Başkan Ferit Fidan’a teşekkür plaketi verdi.

Cingöz: Herkesi bu çatı altında toplayacağız

Arnavutköy Fenerbahçeliler Derneği Başkanı İsrafil Cingöz, “Kurucu başkanımızdan görevi devraldıktan sonra kafamdaki proje Arnavutköy’deki tüm Fenerbahçelilere dokunmak. Herkesi aynı çatı altına almak, temel hedefimiz bu. Çünkü bir önceki yönetimde toplum tarafından bize sürekli eleştiri geliyordu. Fenerbahçe taraftarı sizle beraber olamayacak mı aynı çatı altında toplanamayacağız mı diye soruyorlardı. Bu yönetimde bunu yaparak herkesi bu çatı altında toplayacağız” dedi.

Cingöz: Taraftar ve birliktelik bilincini daha da geliştireceğiz

Arnavutköy’de yaptığı sportif ve sosyal sorumluluk projeleri ile adından sıkça söz ettiren Arnavutköy Fenerbahçeliler Derneği’nin yeni başkanı olan İsrafil Cingöz, yeni yönetim kurulu ile farklı çalışmalar altına imza atacaklarını söyledi. Fenerbahçe sevgisinin kendileri açısından birçok sevgiden üstün olduğunu söyleyen Cingöz, “Taraftar ve birliktelik bilincini Arnavutköy’deki tüm Fenerbahçeli dostlarımız ile daha da geliştireceğiz. Özellikle genç kardeşlerimizin ülkenin yüz akı olan Fenerbahçe kulübümüzü daha iyi tanıyabilmeleri ve taraftarlık bilinci ile Fenerbahçemize yaraşır tavır ve tutumlar içerisinde olmaları için önemli çalışmalar yapacağız. Yine sosyal sorumluluk projeleri ile de Arnavutköy’de övgü ile bahsedilmeye devam eden bir dernek olacağız” diye konuştu.

Fidan: Üst yönetimden gelen bilgiler doğrultusunda hareket ettik

Arnavutköy Fenerbahçeliler Kurucu Başkan Ferit Fidan ise yaptığı konuşmada, “Hepimiz burada Fenerbahçe sevdalıyız. Fenerbahçe’ye gönül verenleriz. Biz dernek konusunda üç dört arkadaşla birlikte karar verdik. Fenerbahçe kulübünü ziyaret ettik, bilgiler aldık. Hep birlikte Arnavutköy’de mücadeleyi başlattık. Derneği kurduk. Bundan sonra 1 milyon projeyle yürüdük. Olayın başını açıklamak istiyorum 1 milyon proje kapsamında biz daimi kongre üyesi ve temsilci üyelerle gittik. Bize üst yönetimden gelen bilgiler doğrultusunda hareket ederek taraftar grubuna hiçbir zaman inemedik. Bize 1 milyon proje kapsamında kongre delegesi getireceksiniz denildi, bu şekilde devam etti. Aziz Başkanımız Ali Başkanımızla girdiği seçimi kaybettikten sonra Ali Başkanımız geldi. Biz hiçbir zaman şucu bucu olmadık. Daima sarı lacivertli olduk. Yeni yönetimle birlikte artık taraftara inin diyorlar, halka inin açılın diyorlar bizde yeni yönetimimizle birlikte bu doğrultuda çalışacağız” şeklinde konuştu.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba