Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 13 Ağustos 2018

Arnavutköy Kurban Satış ve Kesim Yerleri Hazır

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Arnavutköy Belediyesi tarafından kurban kesim noktaları belirlendi. Bu yıl ilçe genelinde kurban kesimi için 10 alan belirlendi.

Belirlenen kurban kesim yerleri ise şöyle; “Arnavutköy Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Yeri (Haraççı), Nokta Tesisleri Kurban Satış ve Kesim Yeri (Tayakadın), Hadımköy Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği (Hadımköy), Erolun Yeri (Terkos Yolu), Boğazköy Öğrencilere Yardım Derneği (Boğazköy), Arnavutköy İlim ve Kültür Hizmetleri Derneği (Taşoluk), Arnavutköy Çardaktepe Eğitim ve Kültür Derneği (Cardaktepe), Çatalca Durusu Eğitim ve Kültür Derneği (Terkos), Emirhan Besi Çiftliği (İmrahor), Hz. Ebubekir Camii K.Kursu Yap.ve Yaş. Derneği (Arnavutköy)” olarak belirlendi.

İlçe genelinde belirlenen 10 kesim alanı dışında kurban kesenlere cezai işlem uygulanacak. Belediye Zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerde Kurban Hizmetleri Komisyonu kararlarına aykırı hareket edenlere kabahatler kanununa göre idari para cezası kesilecek.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba