Ana Sayfa 3. SAYFA, ARNAVUTKÖY, GENEL, MANŞET 2 Ekim 2013

Arnavutköy Ülkü Ocaklarından “Andımız” Tepkisi

Arnavutköy Ülkü Ocakları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Demokratikleşme Paketinde yer alan maddelerden biri olan ilkokullarda Andımız’ın kaldırılmasına tepki gösterdi. Andımız’ın kaldırılmasına tepki olarak Arnavutköy Ülkü Ocakları binasına bir pankart asıldı. Asılan pankarta Andımız büyük harflerle yazıldı.

“Türk milliyetçileri, andımızı okumaya devam edecektir”
Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakkı Açıkgöz, “Başbakan Erdoğan’ın demokratikleşme paketi adı altında açıkladığı maddelerden birisi de Andımız’ın kaldırılması oldu. Andımızın kaldırılması milletimize yapılan bir hakarettir. Türk yurdunda “Türk’üm” demenin suç haline dönüştüğü bu ihanet süreci, gün gelecek sahiplerinin başına çalınacaktır. Türklüğe ve Türk milletine yapılan bu saldırıların hesabı, asla mahşere kalmayacaktır. “Varlığını Türk’ün varlığına armağan eden” Türk milliyetçileri, bugüne kadar olduğu gibi, bundan böyle de andımızı daha gür bir sesle okumaya devam edecektir” dedi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba