Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 20 Aralık 2012

Arnavutköy Yönetim Merkezi Taşoluk’ta Olacak

 Kaymakamlık Binası kiralık binada hizmet veren Arnavutköy’e yönetim birimlerinin bir arada bulunacağı Yönetim Kampüsü yapılacak.

Arnavutköy Belediyesi tarafından Taşoluk Bölgesinde yapımına başlanacak olan yönetim kompleksinin projesi tamamlandı ve ihale aşamasına gelindi. Bu projenin içerisinde; Kaymakamlık, Emniyet, Belediye Hizmet Binası ve Meclis Salonu, Kültürel ve Sosyal Merkez (Kapalı Yüzme Havuzu, Spor Üniteleri,700 kişilik Konferans Salonu ve Gençlik Merkezleri) Nikâh ve Düğün Salonu yer alacak.

Ayrıca yönetim merkezinin gece ve gündüz canlı kalması amacı ile ticari üniteler (ofis, alışveriş merkezleri vb.) kent parkı, açık alan ve meydanlar da halkın hizmetinde olacak. Çevre düzenlemesi ve meydanları ile birlikte 80.000 m² alanı kapsayacak olan kompleksin, ihale aşamasının ardından hemen yapım sürecine gireceği öngörülüyor.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba