Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 1 Ağustos 2012

Arnavutköy’de Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Arnavutköy’de Belediye tarafından Sanat Galerisi’nde ve sokaklarda verilen iftar yemekleri günde yaklaşık iki bin vatandaşa ulaşıyor.
Nenehatun Mahallesi ve Tayakadın Köyü’nden sonra Anadolu Mahallesi’nde ve Yeniköy’de kurulan sofralarda iftar açan vatandaşlar, Ramazan’ın bereketini birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı, Ak Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Baran ve Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner’ de orucunu sokakta kurulan masalarda iftarlarını açtılar.
Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, sokak iftarları öncesi, mahalle sakinleri ile tek tek tokalaşıp, kısa sohbetler etti.
Başkan Baltacı, mahallelerimizde kurduğumuz sofralarımızda, mahalle sakinlerimizle buluşup birlikte iftar yapmanın hazzını yaşayarak kardeşlik ortamını da pekiştiriyoruz dedi.
Ak Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı ve Ak Parti İlçe Başkanı
Ercan Üner iftarlarını açtıktan sonra, Arnavutköy Giresunlular Derneğini ve Arnavutköy KAIDER Derneğini ziyaret ettiler.

Arnavutköy Belediyesi Cumhuriyet Meydanı’nda kurduğu sahne ile her gün iftar yemeğinden sonra, vatandaşlarla Ramazan tadında çay sohbetleri ile bir araya gelmeye devam edecek.
Her gün iftar sonrası yapılan çay sohbetlerinde; Cuma Günü Cemil Tokpınar, Cumartesi Günü Ramazan Balcı, Pazar Günü Dr Arif Arslan ve Pazartesi Günü de Mehmed Paksu oldu.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba