Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 5 Temmuz 2018

Arnavutköy’de tek yön uygulaması hayata geçti

Arnavutköy Merkez trafik uygulaması, tek yön olarak hayata geçti. Arnavutköy Belediyesi ve UKOME koordinasyonuyla yapılan çalışmalar sonucunda Arnavutköy Merkez trafik akışı tek yön olarak sağlanacak.

Yoğun trafik akışının zaman zaman trafiği durma noktasına getirdiği Fatih Caddesi, Gaziosmanpaşa Caddesi, Necip Fazıl Caddesi ve Mehmet Akif Caddesi’nin bazı bölümlerinde trafik akışı tek yönde sağlanacak. Arnavutköy Belediyesi ve UKOME işbirliği ile uzun zamandır çalışması yapılan Arnavutköy Merkez ve çevresi trafik sirkülasyon ve geometrik düzenleme projesi tamamlandı. Proje çalışması tamamlan Arnavutköy Merkezi ve çevresi trafik sirkülasyon çalışması uygulamaya geçti.

İSPARK Geliyor
Birçok cadde ve sokakta yapılan çalışmalar sonucunda Arnavutköy tek yön uygulaması Gazi Osman Paşa Caddesi girişinden devam ederek, Necip Fazıl Caddesi istikametinden, Merkez İlkokulu ve sonrasında Fatih Caddesine bağlanan tek yönlü bir hat üzerinden devam edecek. Diğer istikamet ise Eski Ederine asfaltından gelerek, Arnavutköy merkezden geçip, Devlet Hastanesi yönünde ilerleyecek. Ana arterlerde uygulanan tek yön uygulaması aynı zamanda arka sokaklarda da uygulanacak. Arnavutköy Merkez’de trafiksiz kalan bölge ise trafiğe kapalı alan olarak kalacak. Bu alan Arnavutköy Belediyesi tarafından kent mobilyasıyla zenginleştirilecek.

Yapılan tek uygulaması ile Arnavutköy Merkez’de parklanma sorunu da ortadan kalkmış olacak. Tek yol uygulamasıyla caddelerin sağ ve sol taraflarında oluşturulan cepler ise araç park alanı olarak İSPARK tarafından işletilecek.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba