Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 17 Ağustos 2018

Arnavutköy’e Afet Koordinasyon Merkezi Açılıyor

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, içerisinde Afet Koordinasyon Merkezi bulunan yeni kademe binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Arnavutköy’ün daha modern bir kent olabilmesi için çalışmalarını hızla sürdüren Arnavutköy Belediyesi, ilçeye hizmet verecek ‘Ulaşım Hizmetleri Merkezi’ ile Arnavutköylüler için önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. İçerisinde Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) bulunan bina, hizmet için gün sayıyor. Bu önemli projeyi yakından takip eden Başkan Baltacı, yapımı devam eden kademe binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yaklaşık olarak yüzde 98’i tamamlanan projenin yakın zamanda hizmete açılması bekleniyor.

Projede helikopter pisti de yer alıyor
11 bin metrekare alana yapılan bina, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kademe binası olarak kullanılacak. Vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için yapılan yeni kademe binasının içerisinde; Hizmet binası, Afet Koordinasyon Merkezi, 180 araçlık otopark alanı, Helikopter pisti, Ambulans bekleme alanı, Nitelikli peyzaj alanları, Depo ve Atölyeler yer alacak.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba