Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 9 Mart 2019

Arnavutköylü Genç Boksör İrlanda’da Şampiyonluk Peşinde

İrlanda’da düzenlenecek olan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan Arnavutköy Belediye Spor Kick Boks Takımı sporcusu Ömer Bağci: “Hedefim Dünya Şampiyonu olmak.” dedi.

Kurulduğu günden bu yana birçok branşta milli takıma yüzlerce sporcu kazandıran Arnavutköy Belediye Spor, adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak 16 yaşındaki Ömer Bağci’yi Genç Kick Boks milli takımına kazandıran Arnavutköy Belediye Spor, Ömer Bağci ile uluslararası arenada madalya peşine düştü. Genç yaşında kariyerine önemli başarılar sığdıran Bağci; Türkiye Uluslararası Şampiyonu, Türkiye Şampiyonu, İstanbul Şampiyonu, Kulüpler Arası Şampiyonu ve Türkiye 3’üncüsü oldu. İrlanda’da düzenlenecek olan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda Ülkemizi temsil edecek olan genç boksör Ömer Bağci, şampiyonadan altın madalya ile dönmek istediğini söyledi. Milli Takım ve Arnavutköy Belediye Spor Kick Boks Antrenörleri; Turgay Kantarkıran ve Hakan Çakmakçı, genç boksör Ömer Bağci’ye başarılar diledi.

“Hedefim Dünya Şampiyonu olmak”

11 yaşında spora başladığını belirten Ömer Bağci, 57 Kilo Genç Erkek KickLight kategorisinde mücadele edecek. Antrenörünün desteği ile başarı elde ettiğini ifade eden milli takım sporcusu Bağci; “İlk zamanlarda zorluklar yaşadık. Aletlerimiz falan yoktu. Arnavutköy Belediyesi sayesinde gelişip, büyüdük. Bu spora Turgay hocamın destekleri sayesinde başladım. O başlattı, o eğitti. Yaklaşık olarak 5 yıldır Arnavutköy Belediye Spor’da bu sporu yapıyorum.  Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonasında Milli Takım adına gidip mücadele edeceğim” şeklinde konuştu. Kariyerinin zirvesine çıkmak istediğini söyleyen Bağci: “Heyecanlıyım. Hayallerim gerçek oluyor. İnşallah! Gideceğim şampiyonada, şampiyon olup gelirim. Bunun için elimden geleni yapacağım” dedi.

“Spor, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıyor”

Yaşıtlarının kötü alışkanlıkları bırakarak spora başlaması gerektiğini dile getiren Ömer Bağci; “Diğer genç arkadaşlarımın da bu spora başlamasını tavsiye ediyorum. Spor, kötü alışkanlıklardan uzak durmamızı sağlıyor. İlk günlerde bu durum zor olabilir fakat gittikçe sporu seveceklerini düşünüyorum” diye konuştu.

 

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba