Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 5 Kasım 2013

Arnavutköylülerin Fatih Karabalık sevgisi çığ gibi

Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı Fatih karabalık Arnavutköyde bulunan esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Seçim maratonuna bölge esnafını ziyaret ederek başlayan Karabalık, esnafları ziyareti sırasında kendisine olan ilgi ve sevgi çığ gibi olduğunu ortaya koydu. Fatih karabalık karşılaştığı büyük sevgiden dolayı memnuniyetini dile getirerek herkese tek tek çiçek verip çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Arnavutköy Fatih caddesi üzerinde bulunan yüzlerce işyerine girerek yapacağı çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendiren Karabalık, yaptığı açıklamada, “Artık Arnavutköy Türkiye’nin en seçkin ilçeleri arasında yerini almalıdır. Bölgede yapılacak projeler hem bölge halkını, hem Türkiye’yi şahlandıracak çalışmalar olacaktır. Vizyonu büyük olan bu projelerin bölgemizde hayata geçmesi halinde herkesin daha refah bir hayat yaşamasına vesile olacaktır. Bu projelerin Arnavutköyde yapılıyor olması bizlerin ne kadar şanslı olduğunu ve buna layık bir mücade içinde olmamız gerektiğine inanıyorum. Çünkü Türkiye bu projelerle hem Ortadoğu’nun hem Avrupa’nın en saygın ve lider ülkesi olma yolunda en güçlü hamlesini yapacaktır. işte bu yüzden Arnavutköy’ü yönetecek kişi yüreğiyle kalbiyle kendini halkımızın hizmetine sunmalı bizim böylesine bir ekibe sahip olduğumuzu belirtmek istiyorum” diye konuştu. Karabalık kendisine destek verdikleri takdirde yönetime gelir gelmez bölgenin bu göne kadar yaşadığı sorun ve sıkıntıların çözümü konusunda en hızlı şekilde adımların atılacağı konusunda sözünü verdi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba