Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 21 Mart 2019

Arnavutköy’ün İlk Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Salih Aktaş

31 Mart yerel seçimlerinde Arnavutköy Belediye Meclis Üyeliği için Bağımsız Aday olan Salih Aktaş bir ilki gerçekleştirerek Arnavutköy’ün ilk bağımsız meclis üyesi adayı oldu. Aktaş, “Bu gidişe dur demek için bağımsız meclis üyesi adayı oldum” dedi.

Uzun yıllardır Arnavutköy’de yaşayan ve ticaretle uğraşan Salih Aktaş, “Yerel anlamda son 10 yılda Arnavutköy’de haksızlık ve hukuksuzlukların had safhaya çıktığını gördük. Ne yazık ki belediye başkanı Arnavutköy’e değil, belirli bir zümreye hizmet eder oldu. Yanlışların düzeltilebilmesi için yaptığımız eleştiriler ne yazık ki dikkate alınmadı. Belediye meclis üyelerimiz de ne yazık ki sadece başkanın aldığı her kararı onaylamak için el kaldırıp, indirdiler. Bu gidişe dur demek için bağımsız meclis üyesi adayı oldum” diye konuştu.

“Bağımsız başkan adayına bağımsız meclis üyesi adayı yakışır”

Arnavutköy’de değişim gerektiğini vurgulayan Aktaş, “Bizler mevcut başkanın değişeceğini umut ediyorduk ancak Ak Parti genel merkezi yanlış yönlendirildi. Bizler de bu süreçte dik ve onurlu bir duruş sergileyerek Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Serkan Temur’u destekledik. Bağımsız başkan adayına bağımsız meclis üyesi adayı yakışır dedik ve yola koyulduk” dedi.

“Oy pusulalarındaki yerinin de en son sırada”

Bağımsız Belediye Meclis Üyesi olarak seçilmesi halinde vatandaşlarla belediye başkanı arasında köprü görevi göreceğini ve Arnavutköy’ün yararına olabilecek kararların alınabilmesi için çalışacağını ifade eden Aktaş, oy pusulalarındaki yerinin de en son sırada olduğunu hatırlatarak seçmeni uyardı ve destek istedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba