Ana Sayfa MANŞET, SİYASET, SULTANGAZİ 29 Eylül 2013

Atım Ak Parti’nin Hedefini Açıkladı

Ak Parti Sultangazi İlçe Danışma Meclisi Yunus Emre Konferans Salonun da Milletvekili İbrahim Yiğit’in katılımı ile gerçekleşti.

Belediye Başkanı Cahit Altunay ve İl Başkan Yardımcısı Abdullah Güler’in de katıldığı Danışma Meclisi Toplantısının açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Murat Atım, 2014 yerel seçimlerinde Sultangazi’de yeniden belediye başkanlığını kazanacaklarını ve böyle bir dertlerinin olmadığını belirterek, “Ak Parti olarak önümüzdeki seçimlerde belediye meclis üyesi sayımızı nasıl yükseltebiliriz? Düşüncesindeyiz. Bizim belediye başkanlığını kazanmak gibi bir derdimiz yok. Hedefimiz ilçemizde oy oranını geçmiş seçimlerin üzerine çıkarmaktır” ifadelerini kullandı.
 
Ak Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısında konuşan Belediye Başkanı Cahit Altunay, 4,5 yıllı geride bıraktıklarını ve bu süre içerisinde sürekli alanlarda olduklarını söyledi. 4,5 yılda yapılan çalışmalar hakkında teşkilat mensuplarını bilgilendiren Başkan Altunay, “Burada bulunan teşkilat mensubu arkadaşlarımız mahallelerde çalışmalarımızı çok iyi anlatmaları gerekiyor. Önümüzde bir seçim var. Muhalefet partileri seçim döneminde yaptığımız işlerle karşımıza çıkacak. Onun için halkımızı çok iyi bilgilendirmemiz lazım. 4,5 yılda yapılanları halkımıza anlatmaz eksik kalırsak, muhalefet partileri de bunu en iyi şekilde değerlendirir. Böyle ufak hatalara asla izin vermemeliyiz” şeklinde konuştu.
 
Haber: Emin Yeşil

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba