Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 2 Ocak 2018

Avcılar Derneği’nden Yeni Yıl Programı

Arnavutköy Avcılar, Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Kulübü Derneği geleneksel hale getirdiği yılbaşı eğlencesi düzenledi.

Dernek merkezinde gerçekleşen yılbaşı gecesine dernek üyelerinin yanı sıra Arnavutköy İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Vural, Arnavutköy Romanlar Derneği Başkanı Cengiz Biçer, Arnavutköy Makedonya Üsküp Köyleri Kalkındırma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Recep Şenvardar ile Bulgaristan ve Balkan Göçmenleri Kültür ve Hizmet Derneği Başkanı Mehmet Püsküllü katıldı.

Avcılar doyasıya eğlendi
Kadir Öner ve İlknur Gür’ün seslendirdiği şarkılarla unutulmaz bir gece geçiren avcılar doyasıya eğlendi. Dernek üyesi Necdet Koç ile Boyalık köyünden efsane çoban Bahattin Gökçen’de dernek üyelerini kırmayarak sahneye çıktılar. Efsane çoban Bahattin Gökçen fıkralarıyla katılımcıları güldürürken, Necdet Koç ise seslendirdiği Barış Manço şarkısıyla coşturdu.

“Derneğimiz etkinlikleriyle üyelerimizin tanışıp kaynaşmasını sağlamaktadır”
Arnavutköy Avcılar, Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Kulübü Derneği Başkanı Olcay Karabağ gece de yaptığı konuşmada İstanbul’un en faal avcı derneklerinden birisi olduklarını belirterek, “Derneğimiz avcılık, atıcılık ve olta balıkçılığında etkinlikleriyle bu akşamki gibi hem üyelerimizin tanışıp kaynaşmasına hem de doğayla barışık yaşamasını ve yeniliklerden haberdar edilmesini amaç edinmiştir. Acısıyla tatlısıyla 2017 yılını geride bırakıyoruz. 2018 yılı hem ülkemize hem ilçemize hem siz değerli üyelerimize sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini diliyorum” dedi.

“Herkese iyi yıllar”
Arnavutköy İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Vural programda yaptığı konuşmada avcıların yeni yılını kutladı. Vural konuşmasında, “2017 yılı çabucak geçti. Ölenlerimiz oldu, dünyaya gelenlerimiz oldu. Ölenlerimize Allah’tan rahmet, dünyaya gelen yavrularımıza hayırlı ömürler diliyorum. 2018 yılı da bize hüzünler bırakacak, sevinçler bırakacak. Yeni yılda acılarımızın en az, mutluluklarımızın ise en fazla olmasını temenni ediyorum. Savaşsız bir dünya, barış olan bir dünya, insanların birbirine hürmet ettiği bir dünya olmasını diliyorum. Herkese iyi yıllar” diye konuştu.

“Mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçirmenizi dilerim”
Bulgaristan ve Balkan Göçmenleri Kültür ve Hizmet Derneği Başkanı Mehmet Püsküllü ise konuşmasında, “Geçtiğimiz günlerde Bulgaristan’a gittim. Oradaki hemşerilerimizden size selam getirdim. Kırcaali Avcılar Derneği ile Arnavutköy Avcılar Derneği’ni kardeş dernek yapmak için bir araya getirmeyi planlıyoruz. Olcay başkanımızla konuyu görüştük, inşallah en kısa zamanda gerçekleşecek. Bunu da burada sizlerle paylaşmak istedim. Yeni yılın 2017 yılından daha güzel geçmesini temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutlar sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçirmenizi dilerim” şeklinde konuştu.

Programda Arnavutköy Avcılar, Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Kulübü Derneği Başkanı Olcay Karabağ Kadir Öner ve İlknur Gür’e plaket ile çiçek takdim etti. Ardından çekilişler yapılarak bilet alanlara çeşitli hediyeler verildi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba