Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 26 Temmuz 2018

AVLU34 Açılış İçin Gün Sayıyor

Arnavutköy’ü cazibe merkezi yapacak projelerden biri olan AVLU34 Alışveriş ve Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor. Projeyi yakından takip eden Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı AVLU34’ü yerinde ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Vatandaşların, iş yaşamının dışında kalan zamanın önemli bir kısmını geçireceği bu merkez, alışverişin yanında eğlence mekanı olarak da değerlendirilecek.Ayrıca AVLU34, kültür sanat etkinliklerinin de düzenlendiği bir mekan haline gelecek.

Arnavutköy’ün ilk sinema salonu AVLU34’de
Arnavutköy’ün ilk sinema salonunun yer alacağı AVLU34, kültür merkezi ve sosyal tesisler ile sanatın ve kültürün tüm renklerini taşıyacak. Ayrıca vizyona yeni girecek yerli ve yabancı filmlerle buluşacak olan Arnavutköylüler, bu sayede hayatın karmaşasından kaçma imkanı sağlayacakları ve sosyalleşecekleri bir mekana sahip olacaklar. Ayrıca mağazaların yer alacağı alış-veriş merkezinde, vatandaşlar ihtiyaçlarına dair her ürünü bulabilecekler.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba