Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 21 Şubat 2013

Ayem Engelli Halk Oyunu Ekibi Geliyor

Engelli vatandaşların yarınlara umutla bakmasını sağlayan ve onları sosyal hayata kazandırmak için alternatif çözümler ortaya koyan AYEM, geçtiğimiz Ocak ayının başlarında tamamı engelli vatandaşlardan oluşan Halk Oyunları ekibini kurarak çalışmalara başladı. Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Hocası Selcan Darbaş gözetiminde gerçekleştirilen çalışmalarda, Engelli Halk Oyunları ekibi kısa bir sürede büyük yol kat etti.

Yöresel ve Tiyatral olarak 3 farklı oyuna hazırlanan ekibin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na kadar hazır olacakları açıklandı. Çalışmalar esnasında oldukça keyifli vakit geçirdiklerini dile getiren Engellilerimiz bir an önce gösterilerini sunmak için sabırsızlanıyorlar.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba