Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 21 Mayıs 2021

AYEM’DEN VATANDAŞLARA ZİYARET

Arnavutköy Belediyesi Yaşlı ve Engelli Merkezi çalışanları, AYEM’den hizmet alan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, çeşitli hediyeler takdim etti.

Arnavutköy Belediyesi bünyesinde çalışmalarını yürüten Yaşlı ve Engelli Merkezi (AYEM), 13 yıldır engelli ve yaşlı vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Evde Bakım ve Evde Sağlık ekibi kapı kapı dolaşarak; vatandaşların kişisel ihtiyaçlarını gideriyor.

Kovid-19 salgınına rağmen evde bakım ve temizlik gerektiren zamanlarda yardıma muhtaç vatandaşların yanında olan ekip; son olarak takdim ettikleri hediyeler ile vatandaşların yüzlerini güldürdü.

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın da selamını götüren AYEM çalışanları; Kenan Ünal, Mevlüt Budaklar, Şeref Beyaz ve Suphiye Beyaz’ın evini ziyaret ederek, vatandaşlara çeşitli hediyeler verdiler.

Evde Bakım Evde Sağlık ekibinden hizmet alan Mevlüt Budaklar; sizden Allah razı olsun ne zaman istesek ihtiyaçlarımız gideriliyor diye konuştu.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba