Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 28 Haziran 2021

Aysel Işık’ın Yeni Albümü Son Işık Müzik Etiketiyle Çıktı

Aysel Işık’ın yeni albümü Son Işık Müzik etiketiyle çıktı. Sevilen ses Aysel Işık pandemi dönemini de değerlendirerek yeni eserlere imza attı. Eserlerinin çoğunluğunda söz ve bestesi kendisine ait olan Aysel Işık yeni projelere de hazırlanıyor.

Aysel Işık ilk çıkış parçası olan ‘seni seviyorum adam’la başlayarak, birçok sanatçı ile de düet yaptı. Kadir Taştan ile ‘seni seviyorum adam, Toprak Işık ile iki kırmızı mum, Şafak Sönmez ile isyanım var benim, Bedri Mete ile bu şehir beni boğuyor, Erkan Kaya ile intihar, Mahmud Mardinli ile babam düet eserlerinden bazıları… Aysel Işık’ın sözü ve müziği kendine ait onlarca eseri bulunuyor. Sözü ve müziği Aysel Işık’a ait eserleri ise; Unut, diyemedim, canım seni istiyor, isyanım var benim, seni seviyorum adam, sen beni sevmedin, bu şehir beni boğuyor, iki günlük sevdalara inat, neyleyim, can veriyorum, hoşçakal olarak sıralayabiliriz.

“Sanat babadan kalma bir miras benim için”
Sanatın babadan miras olduğunu vurgulayan Aysel Işık, “1978 Zonguldak doğumluyum Alaplı Bektaşlı köyünden… Sanat babadan kalma bir miras benim için. Müziğe olan sevgim çocuk yaşta başladı ve yıllar geçti ama içimdeki sanat aşkı hiç bitmedi. 2000 yılında evlendim ve iki çocuk annesiyim. Oğlum 20 yaşında psikoloji İngilizce bölümü kazandı. Kızım 10 yaşında. Ev hanımı oldum birden. Hiç hayalim olmadı, tek hayalim sanat ve müzik. Başlarda amatörce sahne aldım, düğün ve eş dost isteği üzerine müzik aşkımı yaşamaya başladım. Baba mesleği olarak bende devam etmeliydim. Çok mücadele ve çok savaş verdim. Çünkü kimse destek vermedi. Rabbim öyle güzel hediye, armağan verdi yüreği gönlü güzel insan yapımcım Engin Işık’ı tanıdım. Ve bu yolda emeğini, desteğini hiç esirgemedi. Rabbimin izniyle birlikte yol aldık ve başarılı işlere imza attık. Birçok şarkım, şiirlerim var ve kendi eserlerim, sözü ve bestesi bana ait. Birbirinden güzel eserler ile çok yakında yine müzikseverler ile olacağım. Emeği desteği geçen herkesten Rabbim razı olsun. Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

“Yapımcım Engin Işık hiçbir zaman yalnız bırakmadı”
Aysel Işık başarısında Son Işık Müzik sahibi Engin Işık’ında büyük emeği olduğunu belirterek, “Başarıyı duruşu, yüreği sağlam, güzel insan yapımcım Engin Bey’e borçluyum. Ben bu yola kalbimdeki müzik aşkı ile girdim. Rabbim inşallah daha nice eserler, şarkılar yapmayı nasip etsin. Başarı inanç işi, bir insanın aklı ile değil kalbi ile yol alabileceğine inanıyorum. Sağ olsun bu meşakkatli yolda yapımcım Engin Işık hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. Birlikte nice albümlere imza atacağız inşallah” dedi.

Son Işık Müzik doludizgin
2004 yılında Engin Işık tarafından kurulan Son Işık Müzik birçok esere imza attı. Yapımcı Engin Işık birçok ünlü ismin yapımcılığını yapmaktadır. Halihazırda Hakan Gürses, Bayhan, Şafak Sönmez, Toprak, Etkin, Erol Budan, Doğan Nurlu, Aysel Işık ve birçok ismin yapımcılığını devam ettirmektedir. Son iki yılda 80 albüme imzasını atmıştır. Yepyeni sanatçılarla ve albümlerle müzikseverlerle olmaya devam etmektedir. Ayrıca Engin Işık kendisine ait 3 şarkı yapmıştır ve çok yakında müzikseverlerin beğenisine sunulacaktır.



kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba