Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 20 Nisan 2018

Aziz Yıldırım Arnavutköy’ü Ziyaret Etti

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım “1907 Okul 1907 Pota Projesi” kapsamında Cemal Reşit Rey İlköğretim Okulu’nda yaptırılan basket potalarının açılış törenine katıldı. Aziz Yıldırım Fenerbahçeli taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Hakan Çifci teşekkür etti
Cemal Reşit Rey İlköğretim Okulu Müdürü Hakan Çifci burada yaptığı konuşmada, “Okulumuza gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaret ve 1907 Okul 1907 Pota Projesi kapsamında okulumuza yapılan potalar için öğrencilerim, okulum adına teşekkür ederim” dedi.

“Başkanımızın yanındayız”
Fenerbahçe Arnavutköy İlçe Temsilciliği Başkanı Ferit Fidan yaptıkları çalışmalardan bahsederek, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramında 30 çocuğu hastanede ziyaret ederek, Türk Bayrağı ve Fenerbahçe bayrağı yanında hediyeler götürdük. 2 okulumuzdan toplam 120 öğrenciyi Fenerbahçe stadında misafir edip, Dereağzı tesislerini gezdirdik, tiyatroya götürdük. Geçen Ramazan ayında 600 vatandaşımıza iftar verdik. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde 100 bayan öğretmenimizi derneğimizde kahvaltıda buluşturup gül dağıttık. Özel eğitime muhtaç 10 özel yavrumuzu derneğimizde ağırlayıp, giyimlerini karşılayıp hediyeler verdik. Başkanımıza ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederiz. Başkanımızın yanındayız” diye konuştu.

“Eğitim çok yönlüdür”
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ ise konuşmasında eğitimin çok yönlü olduğunu belirterek, “Eğitim çok yönlü bir olgudur. Sosyal sorumluluk projelerine eğitimciler olarak önem vermekteyiz. Fenerbahçe bu proje kapsamında okulumuza basket potası kazandırmıştır. Başta Başkan Aziz Yıldırım olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Programın ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yanındaki heyet Fenerbahçe Arnavutköy İlçe Temsilciliği’ne geçerek dernek üyeleriyle bir araya geldi. Burada üyelerin sorularını cevaplayan Aziz Yıldırım daha sonra Bolluca Çocuk Köyü’nü ziyaret etti.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba