Ana Sayfa ARNAVUTKÖY 15 Ocak 2023

Bahçeköy ve Hot Chocolate Yeni Konseptiyle Hizmetinizde

Restaurant, Cafe, Kır Düğünü, Kasap Et ve Kahvaltı hizmetleri ile Arnavutköylülere geniş bir yelpaze de hizmet sunan Bahçeköy ve Hot Chocolate yeni konseptiyle Arnavutköylülerin hizmetine girdi.
Düzenlenen açılış törenine siyasi partilerin temsilcileri, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, iş insanları, esnaflar ve birçok davetli katıldı.

Restaurant, cafe, kır düğünü, kasap et, kahvaltı ve kendin pişir kendin ye gibi bir çok alanda hizmet veren Bahçeköy ve Hot Chocolate kalite ve hijyeni ön planda tutuyor. Şık konsepti ile de göz dolduran Bahçeköy ve Hot Chocolate müşterilerine daha iyi hizmet vermek için en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş mekan dizaynı ile müşterilerinden tam not alıyor. Taze ürünleri ve damak tadına hitap eden lezzetiyle dikkat çeken işletme eşsiz lezzetler sunuyor. İşletme ortakları Medet Tanrıverdi ve Suat Kaya tüm Arnavutköylüleri lezzetlerden tatmaya davet etti.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba