Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 30 Ekim 2013

Bakaner Hizmet İçin Aday Adayı Oldu

Hadımköy Sanayisinin tanınan isimlerinden,sanayici ve iş adamı kimliğinin yanı sıra yaptığı hayır işleri ile isminden sıkça söz ettiren Ali Bakaner Ak Parti’den Arnavutköy Belediye Başkan adaylığı için başvuruda bulundu.

Mütavazi kişiliğinin yanı sıra fikir adamlığı, aktivistliği ve vizyoner kişiliği ile çevresi tarafından sevilen , Hadımköy sanayisi denince akla ilk gelen isimlerden biri olan Ali Bakaner Ak Partiden Arnavutköy Belediye Başkan Adaylığına başvuru yaptı.

İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi olarak Hadımköy Sanayisi ve bölgemizin problemlerinin çözümü noktasında çaba gösteren, aynı zamanda başta MÜSİAD olmak üzere Girişimci İş Adamları Vakfı,İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği(İGİAD),Mimar Ve Mühendisler Grubu gibi iş sektörünün önemli dernek ve kuruluşlarıyla beraber çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında üyelik ve yöneticilik yapan Bakaner Arnavutköy’e hizmet etmek için aday adayı olduğunu açıkladı.

Görevin kendisine verilmesi durumunda Arnavutköy’ün çözüm bekleyen sorunları olan alt yapı, ulaşım, imar ,sağlık, eğitim ve işsizlik gibi problemlerine çözüm bulmak istediğini, yaşadığı coğrafyaya katma değer kazandırmak amacında olduğunu belirtti.

“İnsan ve medeniyet Hareketi” başta olmak üzere değişik alanlardaki fikri katkılarının yanı sıra sanayici kimliği, meslek örgütlerindeki temsilciliği ve yapmış olduğu hayır faaliyetleri ile adından sıkça söz ettiren Ali Bakaner siyaseten de Arnavutköy’e hizmet etmek istediğini belirtti.

Arnavutköy Rehberi

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba