Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, MESAJLAR 21 Mart 2017

Baltacı; Seçkinci zümre halktan olana hiç bir zaman tahammül edemedi

Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı referandum dolayısıyla Arnavutköy Giresunlular Derneğini ziyaret etti.

Arnavutköy Giresunlular Derneği Başkanı Ahmet Karasakal Başkan Baltacı’nın ziyaretinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Belediye Başkanımız birçok konuda derneğimize yardımcı olmuştur. İlk tanıştığımız günden beri destek olmuştur. Kendisine desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Herkesin kendine göre sorunları var. İlçemizin de birçok sorunları var. Ama Allah vatansız, bayraksız bırakmasın” dedi.

“Milletimizi küçümsüyorlar”
Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı ise konuşmasında, “Giresunlular Derneği Arnavutköy’de en aktif derneklerimizden birisidir. Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Bildiğiniz gibi 16 Nisan’da referanduma gidiyoruz. Bu konuda sizlerden destek istiyorum. Güçlü bir Türkiye için ‘evet’ oyu vermeliyiz. Bu referandum siyaseti, ekonomiyi, savunmayı, güvenliği her şeyi yakından ilgilendiriyor. Koalisyon dönemlerini hatırlıyoruz. Güçlü olmayan hükümetler, pamuk ipliğine bağlı hükümetler ve bütün bunlara bağlı olarak istikrarsızlık geliyor. Türkiye’nin sahibi olduğunu iddia eden bir zümre var. İşte bu değişikliğe en çok sesi çıkanlar onlar. İnsanlarımıza makarnacı diyorlar, dağdaki çobanla benim oyum bir olur mu, işçiyle bilim adamının oyu bir olur mu diyorlar. Milletimizi küçümsüyorlar. Adnan Menderes geldi bu seçkinci zümre vay efendim sen ülkeyi yanlış yere götürüyorsun dedi. Turgut Özal geldi ona da aynısını söylediler. Şimdide Cuhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a aynısını söylüyorlar. Açın bakın o dönemde ne söyledilerse şimdide aynı şeyi söylüyorlar. Halkın kendisinden olan hiçbir kimseye bu seçkinci zümre tahammül edemedi” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı dernek üyelerinin referandum ve Arnavutköy ile ilgili sorularını cevapladı.
arnavutkoy giresunlular dernegi1

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba