Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 3 Nisan 2014

Baltacı ve ekibi mazbatalarını aldı

30 Mart yerel seçimlerinde aldığı yüzde 52 oy ile yeniden Arnavutköy Belediye Başkanlığı görevine seçilen Ahmet Haşim Baltacı mazbatasını İlçe Seçim Kurulu’ndan teslim aldı. Belediye Meclis Üyeliği’ne seçilen ak Partili meclis üyeleri ile birlikte İlçe Seçim Kurulu’na gelen Baltacı, Belediye Başkanlığı görevinin 3.cü döneminde de hayırlı işlere imza atmayı arzu ettiğini söyledi.

Mazbata teslim töreni öncesi bir açıklama yapan Baltacı; “Önümüzdeki dönem daha güzel ve görünen hizmetlere sebep olacak yatırımlar olacak. Arnavutköy’de siyasi parti ayrımı yapmaksızın hizmetlerimize aynı kararlılıkta devam edeceğiz. Başta seçim kurulu başkanımız olmak üzere tüm kurul üyelerine ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Oldukça özverili bir çalışma içerisinde oldular. Sorunsuz bir seçim süreci geçirdik. Bundan sonraki 5 yıl içerisinde halkımızın arzu ettiği hizmetlerle halkımızla beraber olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Arnavutköy Belediye Başkanlığı kodluğuna aldığı mazbata ile birlikte yeniden oturan Baltacı’nın ardından birlikte çalışacağı Ak Partili meclis üyeleri de İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını teslim alarak göreve başlamış oldular. Arnavutköy Belediye Meclisi’nin önümüzdeki hafta içerisinde ilk toplantısını yapması bekleniyor.

kaynak: haberaktivite.net

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba