Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 1 Mart 2019

Baltacı’dan Öğretmen Evi Müjdesi

Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı düzenlediği toplantı ile Türk Kamu-Sen üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıya Arnavutköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ahmet Haşim Baltacı’da katıldı.

Kozlar Parkı’nda düzenlenen toplantıya Arnavutköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ahmet Haşim Baltacı, MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Uluç, Türk Kamu- Sen İstanbul İl Başkanı Remzi Özmen, Türk Eğitim-Sen Arnavutköy İlçe Başkanı Hüseyin Özaktı, MHP İlçe Sekreteri Halit Şenel, Bölge Başkanı Murat Çilingir, Türk Eğitim-Sen yönetimi ve üyeleri katıldı.

“Kitapçığımızda projelerimizin arasına koyduk”

Programda bir konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ahmet Haşim Baltacı öğretmen evi ile ilgili müjde vererek, “Anafartalar İlköğretim Okulu’nun altındaki yer uygun görüldü. Zaten proje çalışması da orası için olmuştu. Bununla ilgili süreç devam ediyor. Bu seneki proje bazlı kitapçığımızda projelerimizin arasına koyduk. İnşallah devreye girmesi ile ilgili sorun çözülmüşe benziyor” diye konuştu.

“Cumhur ittifakı belediye seçimlerinden zaferle çıkacaktır”

MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Uluç programda bir konuşma yaparak, yerel seçimler ve Cumhur ittifakının önemine değindi. Uluç, “Cumhur ittifakı Arnavutköy’de yüksek bir oranla belediye seçimlerinden zaferle çıkacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur ittifakının başarısı için çalışıyoruz. Davetimize icabet edip geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” diyerek programa katılanlara teşekkür etti.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba