Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 29 Mart 2016

Başkan Adayı Ramazan Altınkaynak Samsunluları Kahvaltıda Bir Araya Getirdi

Arnavutköy Samsunlular Derneği Başkan adayı Ramazan Altınkaynak Samsunlular Derneğin’de kahvaltı düzenledi.

Düzenlenen programda bir konuşma yapan Arnavutköy Samsunlular Derneği Başkan adayı Ramazan Altınkaynak dernek başkanı seçilmesi halinde bir çok proje yapacağını belirterek, “Derneğimiz Arnavutköy’ün en önde gelen derneklerinden birisi olacak. Aktif şekilde çalışarak programlar organize edeceğiz ve değişik platformlarda Samsunumuzun örf, adet ve kültürünü tanıtacağız. Bu nedenle hepinizden desteklerinizi bekliyorum. Seçilsemde seçilmesemde dernek bizim derneğimizdir elimden gelen desteği sunmaya gayret göstereceğim” dedi.
samsunlular (3)
Mevcut Başkan Nural Parlak’ın yeniden aday olmadığı kongrede eski Başkanlardan Talip Şahin, İşadamı Ramazan Altınkaynak, Yusuf Karaca ve Ümit Süme’nin aday olduğu açıklandı.
samsunlular (2)

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba