Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 17 Eylül 2018

Başkan Baltacı, Muharrem Ayı Programına Katıldı

Arnavutköy, Hacı Bektaş-ı Veli Kültürünü Yaşatma ve Tanıtma Derneği tarafından düzenlenen Muharrem Ayı programına, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı katıldı.

Hacı Bektaş-ı Veli Kültürünü Yaşatma ve Tanıtma Derneği tarafından Muharrem Ayı programı gerçekleştirildi. Programa Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı katıldı. Muharrem ayının önemine vurgu yapan Başkan Baltacı şunları söyledi: “Muharrem ayınızı tebrik ediyorum. Oruçlarınızı Allah kabul etsin. Hepimiz için çok değerli ve mukaddes bir ay. Muharrem ayı, peygamber efendimizin döneminden bugüne hep birlikte birçok önemli ibadetin gerçekleştiği Allah’a yakınlaşmanın, insanların birbiriyle yakınlaşmasının bir vesilesi olan aydır. Bu ayda kimisi evinde bireysel olarak ibadetini yapıyor, oruçlarını tutuyor. Kimisi de sizler gibi böyle mekanlarda ibadetlerini gerçekleştiriyor. Birlikte olmanın bereketi çok fazla… Allah bizleri kalben yakın ettiği gibi, bu güzel ülkede nice yıllar birlik, beraberlik ve güçlü bir şekilde yaşamayı nasip etsin. İnşallah daha güzel mekanlarda, daha güzel zamanlarda bu hizmetler devam edecek.”

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba