Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 7 Ocak 2020

Başkan Baltacı, Şampiyon Sporcuyu Ağırladı

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Arnavutköy Belediye Spor’un başarılı Motokroscusu Selen Tınaz’ı makamında ağırladı.
Türkiye’de ve Avrupa küçük yaşına rağmen büyük başarılar elde eden Arnavutköy Belediye Spor’un 12 yaşındaki Motokroscusu Selen Tınaz, aldığı son 3 kupası ile Arnavutköy’ün gururu oldu.

2019 yılı içerisinde çıktığı 16 yarışın 16’sında da kürsüye çıkmayı başaran Tınaz, 2020 yılında ise yeni başarılara imza atmak için kolları sıvadı. Türkiye Şampiyonası’nda Genel Klasmanda 2 kupa ve Doğu Avrupa Şampiyonası’ndan 1 kupa ile yılı tamamlayan Selen Tınaz, kupaları ile Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’yı ziyaret etti.

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı ile bir araya gelen Şampiyon Sporcu, yarışmalarda yaşadığı anılarını Başkan Baltacı’yla paylaştı. Selen Tınaz’a gelecek şampiyonalar adına iyi temennilerde bulunan Başkan Baltacı Hem yaşamında hem okul hayatından hem de spor hayatında sporcuya başarılar diledi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba