Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 10 Ocak 2020

Başkan Baltacı, Yerel Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, ilçede faaliyet yürüten medya mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
1971 yılından bu yana her yılın 10 Ocak günü Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanıyor. Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, bu anlamlı günde ilçede faaliyet yürüten yerel medya mensuplarını unutmadı. Gazetecilerle bir araya gelen Başkan Haşim Baltacı, ilçede yaşanan sorunlar ve yapılacak yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. Ayrıca ülke gündeminde olan Kanal İstanbul’un önemine de vurgu yapan Başkan Baltacı, gazeteciler tarafından sorulan birçok soruya içtenlikle cevap verdi. Gazetecilik mesleğinin titizlikle icra edilmesi gerektiğini belirten Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “İletişim çağının bu kadar etkin olarak yaşandığı bu ortamda gazetecilik mesleği hakkıyla yapıldığı zaman, gerek toplumun bilgilendirilmesi gerekse olumlu istikamete yönlendirilmesi açısından değer taşıyor. Bunun tam tersi de mümkün, her meslekte olduğu gibi işini iyi yapmayan, işini suistimal eden bir kesim de olabilir. Elbette böyle olmamasını arzu ederiz. Her kim işini en iyi şekilde yaparsa toplum açısından değerli bir iş yaptığı gibi ülkesi açısından da çok önemli bir vazifeyi ifa eder. Bu yönüyle baktığımızda, herkes aslında bulunduğu yerde ülkesine, milletine hizmet konusunda bir gayret içerisinde oluyor” ifadeleri kullandı.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba