Ana Sayfa MANŞET, SİYASET, SULTANGAZİ 30 Ekim 2013

BBP Sultangazi’de Hakan Yıldırım Aday Adaylığını Açıkladı

Sultangazi BBP İlçe Başkanlığında basın mensuplarına bir açıklama yapan BBP Sultangazi İlçe Başkanı Hakan Yıldırım, yaklaşan yerel yönetim seçimlerinde belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.
Hakan Yıldırıma destek için ilçe başkanlığına gelen Gaziosmanpaşa BBP İlçe Başkanı Fedai Karakol, genel seçimlerde Sultangazi’den BBP milletvekili aday adayı Hasan Balbay ve ilçe teşkilatından Hasan Yüksel Yıldırım ile birlikte kameraların karşısına geçti.

“Gücümüzün farkındayız”
Yıldırım, “Burada bulunmamızın nedeni 2014 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerinde Sultangazi İlçemizden BBP adına belediye başkan aday adaylığımı açıklamaktır. Ben 35 yıldan buyana bu ilçede ikamet ediyorum. Bu ilçede spor ayakkabıcılık sektörünün ilklerindenim. Sultangazi’ye olan sevdamız hiç eksilmediği gibi her geçen gün biraz daha arttı. Bu ilçe insanına hizmet etmek, bu ilçeyi daha yaşanılır bir ilçe yapmak için kolları sıvadık. Bize gönülden bağlı olan yol arkadaşlarımla birlikte bu seçimlerde en az 10 bin veya 15 bin oy almayı hedefliyoruz. Başkaları gibi gücümüzü olduğundan büyük göstererek bir yere varılmayacağını biliyoruz. Gücümüzün farkındayız. Elbette belediye başkanlığına talibiz. Bu iddia ile bu yola çıkıyoruz. İlçemiz yeni bir ilçe olduğu için belediye başkanını eleştirmeyeceğimi söylemiştim. Ancak bundan sonra eleştirilerimiz olacaktır. Eksik gördüğümüz, yanlış gördüğümüz her konuda fikir beyan edeceğiz. Merhum Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi “ Biz bir kilimin farklı desenleriyiz”  ben bu ilçede ikamet eden Alevi, Suni, Laz, Çerkez, Kürt, Türk herkesin oyuna talibim” diyen BBP Sultangazi İlçe Başkanı Hakan Yıldırım Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Yaz Okulları Sona Erdi

Yaz Okulları Sona Erdi

Tasarım | Enba