Ana Sayfa MANŞET 5 Mart 2014

BBP’nin Adayı Jale İyem kahvaltı da basınla bir araya geldi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Arnavutköy Belediye Başkan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Jale İyem, kendisi ve kadrosuyla hemen hemen her partinin parmak ısırdığı bir listeyle seçimlere giriyor.

BBP’nin başta Belediye Başkan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Jale İyem olmak üzere tüm kadro 10 parmağında 10 marifet profesör, uzman ve işinin ehli kadrolardan oluşuyor. Arnavutköy’ün başta İstanbul ve Türkiye için önemini bilen Başkan Adayı Jale İyem, “Arnavutköy’ü gerçekten Avrupa şehri” yapacak bir kadroyla yola çıktıklarını ifade ederek, “Arnavutköy çağ atlayacak” dedi.

Büyük Birlik Partisi’nde sağlam kadro
Büyük Birlik Partisi Arnavutköy Belediye Başkan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Jale İyem, uzun süren bir çalışma döneminin ardından Arnavutköy basınının karşısına çıktı. Kalabalık kadroyla basının karşısına çıkan Jale İyem, “Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi, beni Arnavutköy’ün geleceğini göz önüne alarak aday gösterdi. Çünkü Arnavutköy sadece İstanbul’un değil Türkiye’nin gözbebeği bir ilçe haline gelecek vizyona sahip” dedi. Kahvaltılı basın toplantısına ekibiyle birlikte katılan Jale İyem, “Arnavutköy için mütevazi diyebileceğimiz bir kadromuz var. Ama kadromuz profesöründen, doçentine, alanında uzman şehir planlamacısından, belediye yöneticiliğine kadar tamamen uzman bir kadrodan oluşmuştur. Biz Arnavutköy gibi önemli bir ilçenin ancak uzman kişilerce yönetilebileceği düşüncesindeyiz. Arnavutköylü hemşehrilerimizin bu büyük ilçede mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşaması için bu kadro elinden gelenin en iyisini yapacaktır” diye konuştu.

“Arnavutköy ile ilgili fizibilite çalışmasını gerçekleştirdik”
Başkan Adayı Jale İyem, tanıtım konuşmasının ardından basının sorularına da cevap verdi. Bir gazetecinin; “Arnavutköy’de gerçekten hiç bir siyasi partide olmayan bir meclis üyesi kadrosuyla halkın karşısına çıktınız. Seçimlere çok az bir vakit kaldı. Bu kadar geç görünmenizdeki sebep nedir?” sorusuna Başkan Adayı Jale İyem, “Evet seçimlere kısa bir süre kaldı. Ancak bizler bugüne kadar Arnavutköy ile ilgili fizibilite çalışmasını gerçekleştirdik. Yapacağımız projelerin patentlerini almaya çalıştık. Çünkü bölgeyi tanımadan proje yapmak istemedik. Bu kadro ancak gerçekleştireceği projelerin sözünü verir. Arnavutköy gelecekte yapılması planlanan projelerle birlikte gerçekten Türkiye’nin tarihi boyunca en önemli projelerine ev sahipliği yapacak bir ilçedir. Biz burada büyük işler başarmak istiyoruz. Ben tek başıma değilim. Ekibimle birlikte gelişen Arnavutköy’ü birlikte inşa edeceğiz inşaallah” dedi.

“Arnavutköy varlık içinde yokluk çeken bir ilçe”
Basının Arnavutköy ile ilgili projeleri nasıl gerçekleştireceksiniz şeklindeki sorusuna Başkan Adayı Jale İyem, “Biz geçmişteki tecrübelerimize dayanarak tamamen uygulanabilir projelerimizi ortaya koyduk. Ve benim ekibim daha önce bu işte tecrübe kazanmış uzman kişilerden oluşuyor. Allah’ın izniyle Arnavutköy Belediye Başkanlığı’nı aldığımız takdirde biz bölgedeki yetişmiş ve uzman kadroyu da değerlendireceğiz. Arnavutköy bugün varlık içinde yokluk çeken bir ilçe. Aslında yetişmiş özel sektörde de çalışan çok sayıda kalifiye insan da var. Ama bunlar değerlendirilmemiş. Yapılmış projelerde sadece proje olmadan öteye gidememiş. Biz bu anlamda uygulanabilir projelerimizin patentini de alarak bunları hayata geçireceğiz. Eğitim alanına büyük önem vereceğiz. Eğitimi sadece milli eğitime bırakmayacak, ara kalifiye eleman için kurs merkezleri açacağız. Zaten yaptığımız tanıtım broşürlerinde tüm çalışmaların kısa bir özetini anlattık. Ve ekibimizle birlikte bunları Arnavutköylüler ile birlikte hayata geçireceğiz” dedi.

Toplantıda daha sonra her bir meclis üyesi adayı sırayla kendilerini tanıttı. Mesleki alanlarını ve tecrübelerini anlattılar. Yaklaşık 2 saat süren basınla kahvaltılı buluşma sonrasında Büyük Birlik Partisi Arnavutköy Belediye Başkan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Jale İyem ve ekibi toplu bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba