Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 12 Temmuz 2017

Binler Arnavutköy Meydanı’nda

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik etkinlikleri Arnavutköy meydanında devam etti.
15 Temmuz darbe girişiminin 1. Yıldönümü, ülke genelinde demokrasi ve milli birlik günü etkinlikleri kapsamında söyleşiler, kuran-ı kerim tilavetleri, dualar ve ilahilerle anılıyor.

Akşam ezanı sonrası Arnavutköy Meydanı’nı dolduran binlerce vatandaş hep beraber, terörü ve darbeyi lanetliyor. Kuran-ı kerim tilaveti ve dualar başlayan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik etkinlikleri Ersoy Dede’nin sunumu ve darbe gecesine ait bilgilendirmeleri ile devam etti.

Yatsı namazıyla ara verilen gecede Avrupa Birliği Eski Bakanı Egemen Bağış da vatandaşları yalnız bırakmadı. Her gün binleri ağırlayan meydanda ilahi dinletileri de yer aldı. Gecede Alper Kış sahne alarak en güzel ilahileri seslendirdi. Vatandaşlarında eşlik ettiği ilahi dinletisi, gece geç saatlere kadar sürdü.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba