Ana Sayfa GENEL, MANŞET 18 Haziran 2019

ÇATRUDER’den Geleceğe Yatırım

Koca bir yılı geride bırakıp eğitim koridorlarında başarıya koşan gençler ödüllendirildi. 2018-2019 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreninde Çatalca Trakya Rumeli Kültür ve Dayanışma

Derneği, Çatalca Çok Programlı Anadolu Lisesi sınıf birincisi olan öğrencilere çeyrek altın hediye etti. Çatalca Trakya Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği, (ÇATRUDER) geleceğe yatırım yapıyor. ÇATRUDER, bu yıl ilk defa başlattığı “Okullarında dereceye giren öğrencileri ödüllendirme, başarıyı teşvik ve yeni dönemde 100 öğrenciye burs projesi” kapsamında, gençleri hayata hazırlamak için çaba harcayacak.

100 öğrenciye burs…

Dernek olarak kültür, dayanışma, hayır ve eğitime önem verdiklerini söyleyen ÇATRUDER Başkanı Ramazan Gül, şöyle konuştu: “2019 yılında 50 öğrenciye burs verdik. Üç yıl içerisinde hedefimiz 100 öğrenciye burs vermek. Buradan mezun olan öğrencilerimizin bir kısmına da burs vermek nasip olur inşallah. Burs vermek için değerli iş adamlarımızdan ve velilerimizden destek ve katkılarını bekliyoruz. Bu dönem kardeş okul olarak Çatalca Çok Programlı Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine ödül vermeyi planladık. Benimde on yıl başkanlık ve yöneticilik yaptığım lisemize, öğrencilerimize katkımız olsun istedik. Dernek olarak öğrencilerimize bundan sonraki eğitim alanında başarılar diliyoruz” dedi.

Mezuniyet töreni Çatalca Çok Programlı Anadolu Lisesi’sinde yapıldı. Programa, Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aydın, Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin, Çatalca Ak Parti Meclis Üyesi Olcay Güvenci, Çatalca Trakya Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Gül, Çatalca Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Recep Çepni ve öğrenci velileri katıldı.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba