Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 25 Aralık 2019

Cem Öğretir Arnavutköylü Gençlerle Buluştu

Arnavutköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde gençlerle bir araya gelen Sunucu Cem Öğretir, etkili iletişim konusunda önemli bilgiler verdi.
Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında ana haber spikeri Cem Öğretir, Etkili İletişim semineri verdi. Programa Arnavutköylü gençler yoğun ilgi gösterdi. Sunucu Cem Öğretir, katılımcılara beden dili, diksiyon ve etkili iletişim konularında birçok bilgi aktardı. “Kullandığınız ses, beden dili çok önemli” diyen Cem Öğretir: “Ne söylediğinizden daha çok nasıl söylediğiniz önemli. Hayatınız boyunca kullanacağınız bir beden bir de ses bahşetmiş Allah. Eğer bunun farkına varıp kullanırsanız hayatınızda çok şey değişir. Ben haber spikeri olmak istediğimde önüme çok engel çıktı. Bu engellerden biri kelliğimdi. Birçok kişi bana dedi ki, ‘sen kelsin haber spikerliği yapmazsın.’ Ben de bunu bir takıntı haline getirdim ve dedim ki benim de bir özelliğim olmalı. ‘O özelliğim nedir?’ dedim ve sesimi keşfettim” ifadelerini kullandı. Seminere katılan Radyo Televizyon ve Sinema bölümü mezunu Burcu Önder: “Cem Öğretir sesiyle ve haber sunumuyla kendisini örnek aldığım bir kişi. Öğretir’in sıkı bir takipçisiyim. Daha önce eğitimlerine gittim. Arnavutköy’e geldiğini duyduğumda hem çok şaşırdım hem de çok sevindim. Arnavutköy Belediyesi’ne gerçekleştirilen programdan dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba