Ana Sayfa MANŞET 10 Mart 2014

CHP Arnavutköy 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü Kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Arnavutköy Kadın Kolları 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Zümrüt düğün salonunda bir program düzenledi.

Yoğun katılımın gerçekleştiği programda CHP’li kadınlar, yaklaşan yerel seçimler öncesi birlik olup Ruhi Tuncel’in yanında olduklarını belirttiler. Programa CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, İl Başkan Yardımcısı Taşkan Uysal, Arnavutköy Belediye Başkan adayı Ruhi Tuncel, İlçe Başkanı Nazım Asan, Belediye Meclis üyesi adayları ve kadınlar katıldı.

“Haksızlığa karşı kadınlarımızın isyan etme günüdür”
CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Nazım Asan programda bir konuşma yaparak, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü bundan 150 sene önce Amerika da tekstil işçilerinim mücadelesinden doğdu. Haksızlığa karşı baskıya karşı sömürüye karşı kadınların isyanıdır, başkaldırışıdır. Önümüzde 30 Mart yerel seçimleri var. AKP iktidarının baskısına zulmüne karşı haksızlığa karşı kadınlarımızın isyan etme günüdür” dedi.

“Kadınlarımız bizim baş tacımızdır”
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlayarak sözlerine başlayan CHP Arnavutköy Belediye Başkan adayı Ruhi Tuncel ise, “Bütün projelerimiz Arnavutköyün geleceği her şeyin mimarı ilk önce kadınlarımız, sonra gençlerimiz için. Biz bütün projelerimizi sevgi üzerine kurduk. Çünkü biz kadınlar sayesinde varız. Kadınlar sayesinde yüceliyoruz, yükseliyoruz. Evin direği kadınlardır. Biz kadınlarımızı çok seviyoruz her zaman kadınlarımız bizim baş tacımızdır. Önümüzde bir yerel seçim var sizler şekillendiren yön verenlersiniz, bize yol gösterenlersiniz. Onun içinde sizlerin beni herkesten fazla desteklemenizi istiyorum. Çünkü Arnavutköy’ün geleceğini Arnavutköy’ün vizyon kentini burada izlediniz. Projelerimizi gördünüz ve herkese hitap eden projelerimiz var” diye konuştu.

Ardından CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ve İstanbul İl Başkan yardımcısı Taşkan Uysal’da bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Kadınlar gönüllerince eğlendiler.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba