Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 21 Mart 2017

CHP Arnavutköy Çanakkale Şehitleri İçin Mevlid Okuttu

CHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Mevlid okuttu.
Arnavutköy Merkez Camii’nde okunan Mevlid’e CHP İlçe yönetiminin yanı sıra eski ilçe başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Çanakkale Şehitleri için okutulan Mevlid’te dualar yapıldı. CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Ruhi Tuncel Mevlid sonrası bir açıklama yaparak, “Çanakkale’de milletimiz adeta bir destan yazmıştır. Milletimiz zor imkanlara rağmen o günün en güçlü ordularına karşı mücadele etmiştir. Tarihimizde önemli bir yere sahip olan Çanakkale Zaferi bir dönüm noktası olmuştur. Bu savaşta binlerce şehit verdik. Kadın, erkek, genç, yaşlı demeden canlarını vatanı için hiçe sayıp mücadele etmişlerdir. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Allah yaptığımız duaları kabul etsin. Çanakkale Zaferi’nin 102. yıl dönümü kutlu olsun” dedi.
chp mevlid1

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Halil Şenel Güven Tazeledi

Halil Şenel Güven Tazeledi

Tasarım | Enba