Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 11 Şubat 2015

CHP Arnavutköy İlçe Yönetiminden Ön Seçim Resti

CHP’de hakim gözetiminde önseçim yapılması talebi yükseliyor. CHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı “hakim huzurunda önseçim olmazsa yönetim olarak istifa ederiz kararını karar defterinde kayıt altına aldı.” Daha önce Küçükçekmece İlçe Başkanlığı da böyle bir karar almıştı.

CHP’de Önseçim Talebi
Ön seçim yapılsa bile, genel merkezin %15 kontenjan hakkı bulunuyor. CHP seçmen ve örgütü ile barışık olmayan yeni isimlerin kendi bölgelerinden olası kontenjan adayı endişesi sardı.

Örgütler Hakim Gözetiminde Ön Seçimde Israrlı
Geçtiğimiz günlerde CHP içerisinde farklı illerde siyaset yapan 14 çalışma grubu, genel merkeze milletvekili seçimlerinde yüzde 5 dışında herhangi bir kontenjan kullanılmamasını ve milletvekili adaylarının hakim denetiminde ön seçimle belirlenmesi gerektiğini belirten dilekçe verdi.

Önseçim taleplerine Arnavutköy ilçe yönetimi de istifa resti ile katıldı. Arnavutköy İlçe Yönetimi hakim gözetiminde ön seçim olmazsa istifa edeceğiz kararını karar defterine işledi ve kayıt altına aldı.

Zafer Kara / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba