Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 11 Ağustos 2012

CHP Arnavutköy Kadın Kolları İftar Programı Düzenledi

CHP Arnavutköy İlçe Örgütü Kadın Kolları bir iftar programı düzenleyerek kadın kollarını ve bayan üyeleri bir araya getirdi.
Parti binasında gerçekleşen iftar programına CHP Arnavutköy İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanı Fadime Kıran, İlçe Başkanı Nazım Asan, parti yönetimi ve birçok partili bayan katıldı.
İftar sonrası bir konuşma yapan CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Nazım Asan konuşmasında, “Bayanlarımız partimizin temel taşlarından biridir. Bu nedenle partimiz açısından bayan üyelerimize önem veriyoruz. Bugün burada kadın kollarımız çok güzel bir organizasyon yaparak sizlerle birlikte iftar yapma olanağı sağladı. Bu organizasyonda birbirini tanımayan bayan üyelerimizde tanışarak kaynaşmış oldu. Seçim yaklaşıyor bu nedenle sizlere daha büyük yük düşüyor. Umarım sizlerde çalışmalarımıza daha fazla katkı sağlayarak Arnavutöy’de partimizi ilk sıralara taşımamıza yardımcı olursunuz” diye konuştu.

Kadınlar sorunlarını iletti
CHP Arnavutköy Kadın Kolları İlçe Başkanı Fadime Kıran ise, “Bugün iftar programımızda bizleri kırmayarak katılan ve destek sağlayan herkese teker teker teşekkür ederim. Bugün sizlerinde katılımıyla güzel bir organizasyon gerçekleştirdik. Bu programı düzenlerken iki amacımız vardı biri birlikte iftar yapalım diğeri ise sizlerin sorunlarınızı partimizden isteklerinizi veya önerilerinizi dinlemekti. Sizler bizlere sorunlarınızı ve önerilerinizi bildirirseniz bizlerde elimizden geleni yapmaya çalışırız” dedi.
Konuşmaların ardından CHPli bayanlar sorunlarını ve görüşlerini CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Nazım Asan ve Kadın Kolları Başkanı Fadime Kıran ile konuştular.

Haber: Arif Sapmaz

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba